Politica de confidențialitate

Utilizare

EvaluariAZ.ro este operata de PFA Al.Tomi Sorin Toma Expert Evaluator, 25338660. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, vizitatorul confirma ca a citit, a inteles si accepta in totalitate urmatorii termeni si conditii de utilizare site. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand fara o notificare in prealabil. Vizitatorul site-ului este rugat sa reciteasca aceasta pagina in mod regulat, iar accesul continuu sau utilizarea acestui site dovedeste ca vizitatorul este de acord cu aceste schimbari.

Drepturile de proprietate intelectuala

EvaluariAZ.ro este protejata prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. In lipsa altor specificatii, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, logo si toate celalalte materiale produse pentru si cu ajutorul acestui site apartin exclusiv EvaluariAZ.ro. EvaluariAZ.ro isi rezerva drepturile priviind cele mentionate mai sus si ne vom exercita la nevoie aceste drepturi in cadrul permis de legislatia in vigoare. Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo marca comerciala EvaluariAZ.ro, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vizitatorii sai. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana (fizica sau juridica) fara acordul scris in prealabil primit de la EvaluariAZ.ro. Descarcarea sau copierea prin orice metoda a materialelor de pe site nu transfera catre terti licenta aplicatilor sau drepturile asupra materialelor de pe site, detinute exclusiv de EvaluariAZ.ro.
Norme impuse de M.D.R.T.

EvaluariAZ.ro respecta normele impuse de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (M.D.R.T.) in ceea ce priveste criteriile obligatorii privind clasificarea structurilor de primire turistice cu funcţiuni de cazare de tip Pensiune Agroturistica de 3 stele.

Continutul site-ului

EvaluariAZ.ro isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si oricum, orice sectiune de pe site, potrivit propriei sale opinii, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarile, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca alta formalitate fata de vizitatori. Vizitatorii acceptata in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a informatiilor oferite de EvaluariAZ.ro semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarilor operate. In orice situatie in care vizitatorii au obiectii sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligatia si dreptul de a inceta utilizarea site-ului.

Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice PFA Al.Tomi Sorin Toma Expert Evaluator administreaza în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este acela de a asigura accesul si protectia turistilor in structurile de primire turistice .
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare evidentelor interne specifice activitatii de cazare. Refuzul dvs. determină neacceptarea oferirii serviciilor de cazare in unitatile noastre.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai organelor de Politie.

Prin aceasta “Protectia datelor cu caracter personal” ne angajam sa furnizam utilizatorilor informatii clare si complete despre datele pe care le colectam prin intermediul domeniului web www.evaluariaz.ro si despre modul in care aceste date sunt stocate si folosite de catre compania noastra, dar si de catre partenerii nostri (retele de publicitate). “Protectia datelor cu caracter personal” explica, de asemenea, modul in care utilizatorul poate gestiona preferintele legate de navigarea pe Internet si politica de cookies.

PFA Al.Tomi Sorin Toma Expert Evaluator respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Am dezvoltat astfel aceasta politica cu scopul de a va informa asupra modului in care www.evaluariaz.ro colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta politica. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Informatii colectate de evaluariaz.ro

Pentru a realiza campanii publicitare mai apropiate de interesele dumneavoastra prin intermediul unor terte parti, in speta reteaua de publicitate Google, colectam o adresa IP, paginile web vizitate, data si ora la care au fost vizualizate, cat si interactiunea cu continutul de pe acest domeniu web. Tehnologiile folosite pentru a colecta aceste date sunt cookies.

Ce sunt cookie-urile?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu“cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-disk-ul utilizatorului). Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului. Datorita cookie-urilor, site-ul retine, pe o perioada de timp, actiunile si preferintele dumneavoastra (login, limba, dimensiunea caracterelor si alte preferinte de afisare). Astfel nu mai trebuie sa le reintroduceti ori de cate ori reveniti la site sau navigati de pe o pagina pe alta.

Cum si de ce folosim cookie-uri?

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza aceste site-uri, precum si serviciile oferite de catre acestea. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta.

Cum pot opri cookie-urile?

Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite sectiuni sau pagini ale site-ului impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. Mai multe informatii despre cookie-uri puteti gasi pe site-ul www.allaboutcookies.org sau http://www.youronlinechoices.com/ro.

Ce tipuri de Cookie-uri sunt folosite?

In urmatorul tabel gasiti clasificarea si descrierea Cookie-uri folosite pe site-ul www.hotelnarcissaturn.ro:

Utilizam aceste informatii descrise mai sus si pentru a personaliza mai bine tipul de publicitate pe care un utilizator l-ar putea vedea pe alte domenii web. De asemenea, colectam date anonime din cookies, in scopul de a identifica cat mai multe segmente de public, lucru care ii permite retelei de publicitate Google sa selectioneze cat mai relevant audienta online.

E-mail marketing

In urma rezervarilor pe care vizitatorii le fac pe site-ul nostru prin modulul de rezervari, dar si prin intermediul tuturor formularelor de pe site, evaluariaz.ro colecteaza adresele de email, insa le pastreaza confidentialitatea, cu scopul de a va trimite newslettere despre noutati si oferte, oferind in acelasi timp optiunea de dezabonare prin intermediul fiecarui newsletter. Va asiguram ca adresele de email folosite de dumneavoastra pe site nu vor fi instrainate catre terte parti.

Daca EvaluariAZ.ro a obţinut in mod direct adresa de posta electronica a unui client, cu ocazia vanzarii catre acesta a unui produs sau serviciu, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, PFA Al.Tomi Sorin Toma Expert Evaluator poate utiliza adresa respectiva, in scopul efectuarii de comunicari comerciale referitoare la produse sau servicii similare, cu condiţia de a oferi in mod clar si expres clientilor posibilitatea de a se opune printr-un mijloc simplu si gratuit unei asemenea utilizari, atat la obtinerea adresei de posta electronica, cat si cu ocazia fiecarui mesaj, in cazul in care clientul nu s-a opus initial. Fiecare e-mail trimis de EvaluariAZ.ro va da de fiecare data posibilitatea de a refuza in orice moment continuarea primirii unor e-mail-uri cu subiect de marketing.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@evaluariaz.ro sau prin telefon +40 0751 882 384.

Va multumim ca vizitati acest website!